dinsdag 11 oktober 2016

Kinderen in de gevangenis




De kinderen woonden bij hun moeder, maar verzetten zich er tegen bij hun vader te slapen.
Toen ouders nog samenwoonden was er sprake van agressie door de vader.
Jeugdbescherming en de kinderrechter vonden dat de kinderen ook bij vader moeten slapen.
Daar de kinderen dat niet wilden, werden de twee jongste kinderen door de politie weggehaald bij moeder en aan vader gegeven. Het oudste kind van 13 jaar, dat iedere keer vlucht naar moeder, werd in een gesloten inrichting geplaatst, dat wil zeggen in een gevangenis opgesloten, samen met delinquenten en ernstig zieke kinderen.
De redenering is, dat het natuurlijk niet zo kan zijn, dat het advies van jeugdbescherming en het conforme besluit van de rechtbank niet uitgevoerd zou worden.
Dat deze kinderen veel geweld wordt aangedaan en hun gezondheid ernstig wordt bedreigd, lijkt van totaal ondergeschikt of zelfs geen enkel belang.
De overheid is perfect in staat om deals te sluiten met internationale bedrijven over de belasting, die zij bereid zijn te betalen, maar is niet in staat om onze kinderen te beschermen!
Wat ook echt niet goed te begrijpen is, is waarom de Nederlandse overheid, iedere keer als er zoiets gebeurt, niet aangeklaagd wordt wegens psychische mishandeling en schending van mensenrechten.



13376 Views